Leaseauto van LeasePlan

Regel en meld de schade bij LeasePlan

Rijd je in een leaseauto van LeasePlan? En ben je betrokken bij een ongeval of heb je schade aan je auto? Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. Als leaserijder regel je veel zaken makkelijk en snel direct via LeasePlan; online via de website, Mijn LeasePlan of de Mijn LeasePlan app. En krijg je de hulp die je nodig hebt. Waar je ook bent. Rechtshulp nodig? Ook dat regel je via LeasePlan.

Autoschade, wat nu?

Als leaserijder regel je veel zaken via LeasePlan. Iedere autobezitter heeft wel eens te maken gehad met autoschade. Of het nu gaat om een sterretje in de voorruit, blikschade of dat de auto total loss is. Het is altijd vervelend als dit je overkomt. En dan vooral de vraag; Wat moet je doen? Wie moet ik bellen? Is de schade verzekerd? AMS helpt je hierbij. Nadat de schade is gemeld, geven we je advies en handelen we de schade voor je af. Het belangrijkste voor jou is dat de schade snel en vakkundig wordt hersteld en dat je als leaserijder alles regelt via LeasePlan. Zo rijd je weer zo snel mogelijk verder in een herstelde auto. Meer hierover lezen? Of direct een schade melden? Lees of regel het direct via LeasePlan.

LeasePlan Rechtshulp zorgt voor de geleden schade

Zodat jij je kan richten op jouw herstel.

We wensen alle leaserijders veel veilige en plezierige kilometers toe. Toch kan het voorkomen dat je als leaserijder een keer betrokken raakt bij een ongeluk. Heb je daarbij letsel opgelopen door schuld of is het veroorzaakt door iemand anders? Dan is de kans groot, dat je recht hebt op een schadevergoeding. Dat geldt in de gevallen met ernstig blijvend letsel, bij overlijden, maar ook als het letsel minder ernstig is. LeasePlan Rechtshulp staat jou graag bij in het proces naar een schadevergoeding. Zodat jij je alleen hoeft te richten op jouw herstel.

Meer weten? Ga direct naar de LeasePlan website.

Met je leaseauto naar het buitenland

Naar het buitenland op vakantie of voor je werk? Ga goed voorbereid op pad en lees meer over hulpverlening in het buitenland , aanvragen van een machtiging en milieustickers. Ook vind je hier meer informatie over het verzekeringsbewijs (=groene kaart) en tips voor een zorgeloze reis.

We wensen je alvast een goede en veilige reis.

Handig om te weten

Wil je weten of de schade verhaald kan worden op het Waarborgfonds of misschien wel op de tegenpartij? Is er sprake van een aanrijding met een fietser/voetganger? Of wil je een diefstal melden?

Meer informatie hierover en tips lees je op de pagina 'algemene informatie'

AMS is onderdeel van de LeasePlan groep. Wij verwerken uw persoonsgegevens volgens het wereldwijde Privacystatement van LeasePlan en LeasePlan Insurance Privacy Statement.