Letselschade?

Ons letselteam staat voor je klaar

Wat te doen bij letselschade?

Heb je bij een ongeval naast materiële schade ook letselschade opgelopen? Vermeld dit dan bij de schademelding. Het letselteam van AMS neemt dan direct contact met je op om je persoonlijke situatie te bespreken. Je krijgt dan advies voor het verder afhandelen van de schade. En kun jij je richten op het belangrijkste: je herstel!

Is de aansprakelijke partij bekend?

Dan heb je recht op een schadevergoeding. Onze specialisten helpen je hier graag bij en nemen na de schademelding direct contact met je op. Heb je zelf al een rechtsbijstandverzekering? Dan ben je natuurlijk vrij direct contact op te nemen met je eigen verzekeraar.

Hoe werken wij?

Na een melding bekijken we of we de aansprakelijkheid kunnen erkennen. Als dit zo is dan wordt eerst de materiële schade (auto, kleding e.d.) vergoed door ons. Omdat we afhankelijk zijn van jouw herstel neemt het afhandelen van letselschade meer tijd in beslag. De uiteindelijke schade wordt pas duidelijk als er een medische eindtoestand is bereikt.

Je bent ook vrij om een belangenbehartiger in te schakelen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan je rechtsbijstandverzekeraar.

Lees meer over letselschade....

Wat hebben we nodig?

Het is belangrijk dat we een goed beeld krijgen van de (letsel)schade. Bij letselschade kijken we naar diverse schadeposten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan smartengeld, huishoudelijke hulp, medische kosten en reiskosten. Om de schade te bewijzen, raden we je aan om direct na het ongeval bij te houden welke kosten je maakt.

  • Bewaar de bonnen van de gemaakte kosten.

  • Houd bij wanneer je een bezoek brengt aan bijvoorbeeld een arts of specialist, inclusief de gereden kilometers.

AMS is onderdeel van de LeasePlan groep. Wij verwerken uw persoonsgegevens volgens het wereldwijde Privacystatement van LeasePlan en LeasePlan Insurance Privacy Statement.