Wie zijn wij?

Autoschade is al vervelend genoeg. Gelukkig hoef jij je niet druk te maken over de afwikkeling van de schade. Accident Management Services (AMS) doet dit voor je.

Maak kennis met AMS

AMS is een zelfstandig opererend schaderegelingsbureau en wikkelt voor diverse opdrachtgevers verkeersongevallen af. AMS is de Nederlandse vertegenwoordiger van de verzekeraar Euro Insurances en is verantwoordelijk voor de afwikkeling van schade van alle voertuigen, die bij Euro Insurances zijn verzekerd.

Wij zorgen voor een professionele afwikkeling van het schadedossier. Binnen ons team behandelen we diverse soorten schades. Denk aan bijvoorbeeld buitenlandschade, schades met een tegenpartij, maar ook diefstal en verhaalbare schades. Bij een ongeval heb je vaak wel wat anders aan je hoofd. AMS probeert daarom het administratieve proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Heb je te maken met een tegenpartij? Geen zorgen. We bemiddelen ook tussen verschillende partijen om tot een goede oplossing te komen. Zo kan jij je focussen op andere belangrijke zaken.

We behandelen voor veel klanten de verhaalbare schades en onze dienstverlening wordt erg op prijs gesteld. Het mooie is dat de kosten, die AMS maakt bij het verhalen van de schade, meestal bij de aansprakelijke partij kunnen worden gedeclareerd. Hierdoor kunnen we de service gratis aanbieden. Meer informatie? Bel 036-5271056.

Welke schades behandelt AMS?

We behandelen alle schades die zijn ontstaan in het verkeer. Denk aan materiƫle- en letselschade. Zo wikkelen we ieder jaar vele schades af, zoals:

  • WA-schades (wettelijke aansprakelijkheid).

  • Schade met als tegenpartij een buitenlands gekentekend voertuig.

  • Schadeverzekering inzittenden (SVI).

  • Ongevallen inzittenden (OI).

  • Verhaalservice bij persoonlijke schade, zoals autoschade, huurkosten, bedrijfsschade, eigen risico, waardevermindering, loon- en inkomstenschade en expertisekosten.

Meer lezen over hoe je een schade meldt? Ga direct naar 'schade melden'.

Goed om te weten

De schade wordt behandeld door een professional die beschikt over voldoende vaktechnische kennis en ervaring. Wel zo vertrouwd.

AMS is onderdeel van de LeasePlan groep. Wij verwerken uw persoonsgegevens volgens het wereldwijde Privacystatement van LeasePlan en LeasePlan Insurance Privacy Statement.