Aanrijding gehad?

AMS neemt de schademelding snel in behandeling.

Schade aan een auto, fiets, scooter? Of heb je schade aan je huis of tuin(hek)? En is de schade veroorzaakt door een auto, die verzekerd is bij Euro Insurances? Meld dan de schademelding bij AMS en e-mail ons de nodige stukken. Heb je al een schadenummer? Vermeld dit dan in de onderwerpregel van je mail. Zo pakken we bij contact jouw gegevens er snel snel bij. Zodra we de schademelding hebben ontvangen, nemen we contact met je op.

Wat hebben we nodig?

Om de schademelding goed in behandeling te kunnen nemen, ontvangen we via de mail de volgende zaken:

  • Een omschrijving van wat er is gebeurd en waarom je denkt, dat het voertuig dat bij Euro Insurances is verzekerd aansprakelijk is.

  • Het eventueel door beide partijen ingevuld en ondertekend schadeformulier.

  • Bewijsstukken van de schade die u claimt.

Wel of niet all risk verzekerd?

  • Is je auto casco (all risk) verzekerd? Meld de schade dan bij je eigen verzekeraar. Jouw verzekeraar neemt dan contact met ons op.

  • Is je auto niet casco (all risk) verzekerd? Meld de schade dan via 036-5272828.

Soms is een expert nodig

In sommige gevallen is het nodig dat de schade eerst beoordeeld en begroot wordt door een expert. Dit is als de schade hoger is dan de volgende expertisegrenzen:

  • auto > €1000

  • Scooter of bromfiets > €400

  • Fiets > €300

Verwacht je dat de schade onder de expertisegrens blijft? Vraag dan eerst een gespecificeerde pro-formanota op bij het schadeherstelbedrijf. Daarna stuur je die naar schade@ams.nl. Vermeld hierbij altijd in de onderwerpregel van de mail het schadenummer.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op over ons standpunt. Erkent AMS de aansprakelijkheid en is de schade aangetoond? Dan vergoeden we de schade.

Letselschade opgelopen?

Heb je bij een ongeval naast materiële schade ook letselschade opgelopen? Vermeld dit dan bij de schademelding. Het letselteam van AMS neemt dan direct contact met je op om je persoonlijke situatie te bespreken. Je krijgt dan advies voor het verder afhandelen van de schade. En kun jij je richten op je herstel!

AMS service

Schade aan de auto is altijd vervelend. We helpen je daarom zo goed mogelijk zodat jij weer snel verder kan rijden. Erkennen we de volledige aansprakelijkheid, dan kan je gebruik maken van onze extra service(s).

Schade aan opstal

Heeft de bij ons verzekerde auto schade veroorzaakt aan bijvoorbeeld een huis, schuur, vakantiewoning of garage? Meld de schade dan ook bij je jouw verzekeringsmaatschappij. Als het nodig is, stuurt de verzekeraar een expert.

AMS is onderdeel van de LeasePlan groep. Wij verwerken uw persoonsgegevens volgens het wereldwijde Privacystatement van LeasePlan en LeasePlan Insurance Privacy Statement.